VV Zeewolde

Zaterdag is de mooiste dag van de week

Voetballen vanaf 5 jaar in de mini-competitie van vv Zeewolde

‘Zaterdag is de mooiste dag van de week’ is een zin uit de titelsong van All Stars, één van Nederlands bekendste voetbalfilms ooit. De film All Stars gaat over een groep vrienden die al vanaf jongs af aan met elkaar voetballen. Bij vv Zeewolde kan dat ook! Uw kind kan jong beginnen met voetballen.

Bij vv Zeewolde kunnen kinderen vanaf 5 jaar voetballen in de beroemde mini-competitie. In deze mini-competitie voetballen onze jongste talenten drie tegen drie in een speciaal daarvoor gemaakt boardingveld.

Op deze manier leren de mini’s in een beschermde omgeving de eerste stappen van het voetbalspelletje en ervaren ze zelf dat zaterdag inderdaad de mooiste dag van de week is.

Naast dat er op zaterdag wordt gevoetbald, trainen de mini’s ook één keer in de week, op dinsdag van 17.15 uur tot 18.00 uur. Alleen trainen kan natuurlijk ook.

Meer informatie, training meemaken of aanmelden ? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stel je vraag op de startdag 15 september a.s. tussen 8.30 en 12.30 op de club.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren