Zeewolde, de plaats van je toekomst!

Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e elftal van vv Zeewolde op 11 mei om 17.00, gaan een aantal medewerkers van de gemeente Zeewolde met je het gesprek aan over de toekomst van Zeewolde!  Onze wereld verandert snel. Dus is het goed na te denken over vragen als hoe ons dorp en het buitengebied er in de toekomst uit zouden kunnen zien. Of hoe we voor elkaar kunnen blijven zorgen. Wat heeft Zeewolde nodig om in de toekomst de plaats van je leven te kunnen blijven? Er zijn vast kanten van Zeewolde waar je trots op bent. En misschien ook wel dingen die je mist. Denk je dan aan de leefomgeving, de natuur, bereikbaarheid, zorg, wonen, de economie of aan iets anders?

Wat vindt jij belangrijk voor de toekomst?

De gemeente gaat graag met je in gesprek om te horen wat je belangrijk vindt voor de toekomst van Zeewolde en komt daarom ook graag langs bij VV Zeewolde!

Toelichting vanuit het bestuur

Als bestuur faciliteren we de gemeente graag bij deze verkenning. We vinden het natuurlijk heel leuk als zoveel mogelijk van onze leden en supporters hun mening geven over de toekomst van ons dorp  waarin vv Zeewolde hopelijk ook een mooie plek heeft.