VV Zeewolde

Zultse Leieshotters – Zeewolde 5

Het vijfde gaat Europa in! Op zaterdag 29 juni 2019 zal ZLS uit Nazareth gastheer zijn van een bijzonder affiche. Het elftal van Cock Moerman reist op de vrijdag voorafgaand aan de Europese kraker af naar Nazareth. Na een welvarende bekerstart kende het vijfde een moeizaam verloop van de competitie. Ondanks de uitgesproken ambitie en de nodige versterkingen kwam het team onder aanvalsleider Arnoud Kos in het 3-4-3 systeem van coach Moerman niet uit de verf. Lang heeft de bühne zijn kritiek op het systeem geuit. De grote puzzel resulteerde tegen het einde van het seizoen in een 4-2-3-1 systeem. Wonder boven wonder pakte het zooitje ongeregeld de draad weer op.

ZLS 2De competitie is ten einde, maar ondanks dat staan er nog een aantal belangrijke momenten op de agenda. Om te beginnen doet de kampioen van de Derde Helft zaterdag 8 juni mee aan het Ome Jan Toernooi. Er staat veel op het spel, want de jongens zijn gebrand om opnieuw in de Derde Helft te domineren.
Tot slot moeten de mannen, op de foto weergegeven in gestreepte boxers, het opnemen tegen de ploeg van Thomas van Overberghe uit Nazareth (te zien op de andere foto). Het belooft een mythische middag te worden. Kaarten voor de kraker zijn enkel te bestellen door seizoenkaarthouders. Zwarthandel zal door de organisatie worden tegengegaan. Beide elftallen kijken enorm uit naar het feest. Maar eerst ff voetballen.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren