VV Zeewolde

Feest op de Horst ?

Zaterdag 7 april is de open dag van de Business Club. Naast de open dag zijn er nog een aantal leuke activiteiten! Het enige echte dweilorkest van Zeewolde, The Nep-Tunes, zorgt voorafgaand en in de rust van de wedstrijd van onze 1e elftal tegen SV Prins Bernhard voor een gezellige sfeer rondom het hoofdveld! TIFO VVZ verzorgt bij de start van de wedstrijd voor een spectaculaire sfeeractie! Vanaf 17:00 wordt de dag spetterend afgesloten door Flex Party Service. Zij draaien tot 20:00 toffe muziek in onze kantine. 

Je zou bijna vergeten dat er ook nog gevoetbald wordt. Toch is dat waar het uiteindelijk om gaat: het voetbalspelletje.

De eerste wedstrijden beginnen al weer om 8.30 en gaan door tot tegen 17.00. Na de wedstrijd van het 2e elftal om 12.30 tegen VVOP staat om 15.00 de wedstrijd van vv Zeewolde tegen sv Prins Bernhard op het programma. De wedstrijd is één van de 6 wedstrijden in de 2e ronde van de 3e en laatste periode. Zeewolde verspeelde twee weken geleden twee kostbare punten tegen Vierhouten, terwijl Prins Bernhard kopje onder ging tegen koploper OVC '85. Het Paasweekend werd door Prins Bernhard gebruikt om de inhaalwedstrijd tegen Wodanseck met 1-2 winnend af te sluiten. 

Zeewolde tegen Prins Bernhard heeft geen recente historie. Meer dan 10 jaar geleden zag Zeewolde geen kans om van Prins Bernhard te winnen. Veel recenter in de uitwedstrijd aan het begin van de competitie lukte dat ook niet. Met veel pijn en moeite werd met 2-2 gelijk gespeeld en dat was een flinke domper na de geslaagde opening van het seizoen tegen Wodanseck. 

Zeewolde bezet de twee plaats met een voorsprong van drie punten op naaste concurrent Fortissimo. Terwijl koploper OVC'85 zich probeert te ontdoen van Vierhouten, speelt Fortissimo thuis tegen de Paasberg. Normaal gesproken levert dat in beide wedstrijden een overwinning voor de thuisclub op. Voor Zeewolde zaak om de drie punten in Zeewolde te houden en de voorsprong op Fortissimo te behouden. 

Elke wedstrijd is nu een finale voor Zeewolde met het uiteindelijke doel om te promoveren naar de 3e klasse. Dat zou een top-prestatie zijn waar nog niet veel verenigingen in zijn geslaagd: direct na degradatie weer promovern. De weg naar dat doel is nog lang. Eerst zal een periodetitel in de wacht gesleept moeten worden. Of dat nu is door de 2e positie in de eindranglijst te bemachtigen achter OVC'85 of met het behalven van de 2e of 3e periode, dat maakt niet. Als de nacompetitie wordt gehaald wachten nog één of twee tegenstanders. Belangrijke voorwaarde is plaatsen voor de nacompeitite. En dat kan best druk op een elftal leggen. Een beetje hulp van toeschouwers kan dan geen kwaad. Applaus voor een geslaagde actie of aanmoedigingen als het even niet lekker loopt ze zijn van harte welkom en hoe meer ziel hoe meer vreugd. Wint Zeewolde 1 dan komen alle festiviteiten nog beter tot hun recht. 

Hoe het elftal er precies uit zal zien zaterdag is nog een verrassing. In de afgelopen wedstrijden raakten spelers geblesseerd die niet zomaar weer wedstrijdfit zijn. Een uitgelezen kans voor de spelers die niet elke week in de basis staan om te bewijzen dat ook zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het resultaat. 

Het terras is klaargemaakt, de kantine is voorbereid op (veel) bezoekers en als de weersverwachtingen uitkomen hebben we er ook nog eens stralend weer bij. Dus allemaal naar de Horst voor de wedstrijd om 15.00 onder leiding van scheidsrechter H.T.M. Zwakenberg. Voor degene die er niet bij kunnen zijn omdat ze zelf moeten voetballen of toch iets anders te doen hebben, nauwelijks voor te stellen natuurlijk, is de wedstrijd te volgen via Twitter #zeeprb. 

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren