VV Zeewolde

Gelijkspel tegen WZC Wapenveld

Na een prima start met diverse mogelijkheden om te scoren wist Zeewolde niet door te drukken. Een enkele fout in de verdediging leidde prompt tot de 1-0. Na rust zette Zeewolde weer aan. Kreeg bijna het deksel op de neus. Raakte de paal en maakte met een curieus doelpunt de 1-1. Vlak voor tijd ging en vlammend schot maar net naast. Eindstand 1-1.

Onder leiding van een uitstekende scheidsrechter begonnen WZC Wapenveld en Zeewolde aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap liet WZC merken niet over zich te laten lopen. Dat ging wel ten koste van een gele kaart in de 2e minuut. De vrije trap die volgde belandde bij Pieter Blom die de bal over de uitgelopen doelman lobde. Eén van de verdedigers achterhaalde de bal nog voor de doellijn en maakte er een hoekschop van.

Zeewolde bleef vol druk zetten en was een paar keer dicht bij de 0-1. De beste mogelijkheid was voor Ronald Hoek die de bal uit een technisch hoogstandje van Pieter Blom kreeg maar de bal net niet goed kon raken waardoor de bal over in plaats van in het doel belandde.

Na 20 minuten zakte het offensief van Zeewolde en speelde het spel zich vooral af op het middenveld. Na 38 minuten werd het zo maar 1-0. Zeewolde maakte verdedigend heel weinig fouten, maar ja er komt er altijd wel eentje. Dat foutje werd direct en fraai afgestraft met een schot in de verre hoek van Mike Nijland.

Na rust domineerde Zeewolde het spel, maar was de beste kans voor WZC Wapenveld in de 64e minuut kort na een dubbel wissel aan de kant van Zeewolde. Jasper van Scherrenburg raakte geblesseerd en moest in de 60e minuut het veld verlaten. Na 63 minuten wisselde Peter Epe ook  Pieter Blom. Luuk Heerink en Jesper Tinga waren de vervangers. Emir Balavac profiteerde bijna van de omzettingen en kon vrij op Romero Butz aflopen. Zijn schot ging voor WZC net langs de verkeerde kant van de paal.

Aan de andere kant raakte Zeewolde de paal en zette nog een tandje bij. Met Kamal Arzini voor Roan Fokker werd de druk nog verder opgevoerd. Uiteindelijk werd de druk voor het doel van WZC Wapenveld te veel. Op een curieuze manier via de hak verschalkte Ronald Hoek de doelman van WZC Wapenveld. Met nog 10 minuten te gaan probeerde Zeewolde de overwinning uit het vuur te slepen. Ronald Hoek was met een vlammend schot nog dicht bij de 1-2. De bal ging rakelings naast.

Na 3 minuten blessuretijd floot scheidsrechter Hiemstra af. WZC Wapenveld was duidelijk de gelukkigste partij met het gelijkspel. Door het gelijkspel en de winst van sv ’t Harde is de achterstand van Zeewolde op de koploper opgelopen tot 3 punten.

Zaterdag ontvangt Zeewolde gasten uit Uddel en moet een grotere achterstand op sv ’t Harde voorkomen worden.

Spelers Zeewolde:

Romero Butz, Ramon Chaigneau, Mauritzio Sleurink, Luke Zwagerman, Jasper van Scherrenburg (60. Jesper Tinga), Roan Fokker (80. Kamal Arzini), Ronald Hoek, Hessel Korthuis, Pieter Blom (63. Luuk Heerink), Reinier Joustra, Senad Salihi.

Karakteristieken:

38’  1-0 Mike Nijland

83’  1-1 Ronald Hoek

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren