VV Zeewolde

Twan Faber (J013-2) is de tweede prijswinnaar van de VVZ-challenge

De video-inzending van Twan Faber is door de jury verkozen tot meest originele video van de tweede week van de challenge ‘VVZ’tje in de goede richting’. Hiermee is Twan de tweede winnaar van de challenge. Van harte gefeliciteerd, Twan.

Wat voor prijs heeft Twan gewonnen?
Met de video-inzending heeft Twan een gesigneerde bal met alle handtekeningen van de spelers van ons 1e elftal gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan Twan bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van ons 1e elftal. Twan zal dan, samen met de volgende prijswinnaars, worden gehuldigd.

Wat was zo origineel aan de video?
De speler van de J013-2 was in staat om de uitdaging met 1e elftalspeler Niels van Moolenbroek waardig af te gaan. Het lukte Twan om via een rabona (schot achter je standbeen) een fles omver te schieten van een afstand van maar liefst 15 meter. Enorm knap. De jury heeft wederom unaniem voor deze video gekozen, omdat men vanuit eigen ervaring weet hoe uitdagend deze challenge was. De uitvoeringsgraad en de moeilijkheidsgraad van de oefening zorgen voor de keuze op de inzending van Twan.

Wie is Twan?
Twan speelt al jaren voor vv Zeewolde. Dit seizoen speelt hij als lid van de onderbouw in de J013-2. Twan is een alleskunner, want hij heeft in de verdediging, op het middenveld én in de aanval al gespeeld. Enkel een plek tussen de twee doelpalen ontbreekt nog in het lijstje van Twan. Met zijn balkunsten zorgt Twan met regelmaat voor assists en bruikbare voorzetten voor zijn teamgenoten. Ga zo door, Twan.

Op onze Facebookpagina én hieronder is het filmpje van Twan te zien.

Wil jij ook winnaar worden van de VVZ-challenge? Dat kan nog steeds! Namens vv Zeewolde gaan wij door met het opnemen van challenges. Hoe leuk? Een aantal 1e elftalspelers zullen vanuit huis uit jullie blijven uitdagen én er komt nog veel meer aan!

Kortom, Twan gefeliciteerd en blijf onze socials in de gaten houden.

Succes allemaal en blijf gezond!

Media

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren