VV Zeewolde

vv Zeewolde begint voorronde beker met winst op Rood Wit '58

Zeewolde is de voorronde van de beker uitstekend begonnen. Een 0-1 achterstand in de 5e minuut was de enige smet op de eerste helft. Met gevarieerd aanvallend voetbal en vroeg druk zetten werd Rood Wit '58 voortdurend in de verdediging gedrongen. Bij rust leidde Zeewolde met 3-1, door doelpunten van Luuk Heerink (17), Martijn van Heesbeen (22) en Ruben Stoelhorst (43). Ondertussen raakte Reinier Joustra nog een keer de lat, kopte Ruben Stoelhorst net over en was Ronald Hoek dichtbij een doelpunt. 

In de tweede helft probeerde Zeewolde de lijn van de 1e helft door te zetten. Dat lukte maar ten dele. Rood Wit '58 zag geen kans om zich onder druk van Zeewolde uit te spelen, maar de geoliede aanvallen van Zeewolde uit de eerste helft kwamen nog maar zelden voor. Uiteindelijk was het Martijn van Heesbeen die een cadeautje van Rood Wit uitpakte. Onder druk van Zeewolde onderschepte Martijn van Heesbeen een breedtepass voor het doel van Rood Wit langs en drukte onberispelijk af. Vlak daarvoor was de enige echte kans voor Rood Wit te noteren. Bij een counter was Romero Butz op zijn post om een 2e tegendoelpunt te voorkomen.

Zeewolde speelde met 3 debutanten: Maurizio Sleurink, Senad Salihi en Ronald Hoek. Alle drie de spelers bewezen direct van toegevoegde waarde te zijn. Senad werd gekroond tot man-of-the match.

Volgende week zaterdag gaat Zeewolde op bezoek bij BAS. De ploeg uit Biddinghuizen verloor voor velen verrassend van VVOG-2 in Harderwijk.  

Spelers Zeewolde: Romero Butz, Luuk Heerink, Rutger de Vries (77. Pepijn Pelgrum), Maurizio Sleurink, Hessel Korthuis, Ronald Hoek, Reinier Joustra (66. Pieter Blom), Senad Salihi (82. Chris Hoppen), Martijn van Heesbeen, Ruben Stoelhorst. 

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren