VV Zeewolde

vv Zeewolde naar Wolfheze

Zaterdag 14 april speelt vv Zeewolde 1 tegen s.v. Wodanseck in Wolfheze. Met nog 6 wedstrijden te spelen waarvan vier uit en twee thuis heeft Zeewolde alles in eigen hand. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Op één wedstrijd na, die tegen Fortissimo, moet echt alles worden gewonnen. 

Net als tegen Vierhouten ligt tegen Wodanseck een puur natuur grasmat klaar. Zeewolde leek de aversie tegen spelen op echt gras een beetje kwijt geraakt, maar naarmate de ploeg beter gaat voetballen blijkt een natuurlijke grasmat toch weer een extra uitdaging. 

Wat kunnen we verwachten van de wedstrijd in Wolfheze ? Wodanseck creeert elke wedstrijd wel kansen en maakt bijna altijd een doelpunt. Ook bij OVC'85 lukte dat. Alleen bij DVV en Fortissimo bleef de teller op nul staan. Zeewolde is er twee keer in geslaagd om in uitwedstrijden geen tegendoelpunt te incasseren. De ploeg scoorde in uitwedstrijden altijd. In het toaal wist Zeewolde dit seizoen 48 keer het net te vinden. Altijd nog 17 keer minder dan koploper OVC'85. 

Met de ambitie van Zeewolde telt zaterdag maar één ding en dat is drie punten meenemen uit Wolfheze. Is de ploeg daar klaar voor ? Vorige week kon Luuk Heerink weer zijn opwachting maken in de basis na een langdurige blessure. Andere spelers zijn onderweg naar herstel. De vraag is hoever dat herstel gevorderd is. 

Terwijl Vierhouten het Fortissimo moeilijk mag maken en OVC'85 bij DVV op bezoek gaat mag Zeewolde vanaf 14.30 proberen om de drie punten mee te nemen naar Zeewolde. In het meest gunstige scenario voor Zeewolde struikelt Fortissimo over Vierhouten en pakt DVV niet meer dan 1 punt tegen OVC'85. Dan moet natuurlijk zelf gewonnen worden. Ben er zeker van dat er spelers zijn die er alles aan gaan doen om dat te voorkomen: s.v. Wodanseck, niet te onderschatten. 

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter H. Simmelink en voor degene die Zeewolde ter plaatse willen aanmoedigen, het adres is: Sportkamp Duitsekamp aan de Duitsekampweg in Wolfheze.

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd op Twitter te volgen via #wodzee 

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren