VV Zeewolde

Zeewolde verliest twee punten in Uddel

In een regenachtig Uddel startte Prins Bernhard en Zeewolde een paar minuten over half 3. Zeewolde gaf direct gas en combineerde er lustig op los. Na een eerste mislukte aanval, was de 2e poging raak. Pino Wouters gaf een prima voorzet die door Yasin Karpuz onberispelijk binnen werd gekopt.  Zeewolde bleef de aanval zoeken en was een paar keer dicht bij de 0-2.

Aan de andere kant moest Romero Butz handelend optreden om een doorgebroken speler van scoren af te houden.

De aanvallers van Prins Bernhard zagen regelmatig kans om het de verdediging van Zeewolde moeilijk te maken. Voor de gelegenheid werd het centrum gevormd door Hessel Korthuis en Rutger de Vries die duidelijk nog aan de nieuwe samenstelling moesten wennen. De 1-1 kwam als een volslagen verrassing. Uit een scrimmage belandde de bal achter Romero Butz. Twee minuten profiteerde Prins Bernhard van geklungel in de verdediging van Zeewolde en stond plotseling een 2-1 stand op het bord.

Zeewolde was de weg kwijt en creeerde geen enkele kans meer en mocht blij zijn dat Romero Butz attent was en een aantal keren aanvallen van Prins Bernhard onschadelijk maakte.

In de 2e helft speelde Zeewolde weer een stuk beter dan in het 2e deel van de eerste helft. Na een echt geslaagde aanval in de 53e minuut, met Robin van der Wal in de hoofdrol, stond Pino Wouters op de goede plaats om de 2-2 binnen te schieten. Zeewolde zette nog een keer aan met Johnno Visser als invaller voor Thomas Butz. Vanaf de 77e minuut mocht Zeewolde het zelfs tegen 10 man proberen. Met Luca Rempf voor Pino Wouters bleef Zeewolde de bovenliggende partij maar echte kansen kreeg Zeewolde niet. Eindstand 2-2.

De scheidsrechter van dienst onderscheidde zich met het rijkelijk uitdelen van gele kaarten. Aan de kant van Zeewolde waren Luuk Heerink en Pino Wouters het slachtoffer.

Zaterdag 7 oktober speelt Zeewolde uit tegen EFC '58. De ErmeloĆ«rs haalde het 2e punt binnen door gelijk te spelen tegen Veluwse Boys.

Spelers Zeewolde:

Romero Butz, Luuk Heerink, Hessel Korthuis, Ramon Chaigneau, Rutger de Vries, Roan Fokker, Chris Hoppen, Thomas Butz (70. Johnno Visser), Pino Wouters (79. Luca Rempf), Yasin Karpuz, Robin van der Wal